Dans cette Industrie IT intense, le succès de test HP Hp2-E29 peut augmenter le salaire. Les gens d'obtenir le Certificat HP Hp2-E29 peuvent gagner beaucoup plus que les gens sans Certificat HP Hp2-E29. Le problème est comment on peut réussir le test plus facile?
La solution offerte par Pass4Test comprenant un test simulation bien proche de test réel HP Hp2-E29 peut vous assurer à réussir 100% le test HP Hp2-E29. D'ailleur, le service de la mise à jour gratuite est aussi pour vous. Maintenant, vous pouvez télécharger le démo gratuit pour prendre un essai.
Il y a beaucoup de gans ambitieux dansn l'Industrie IT. Pour monter à une autre hauteur dans la carrière, et être plus proche du pic de l'Industrie IT. On peut choisir le test HP Hp2-E29 à se preuver. Mais le taux du succès et bien bas. Participer le test HP Hp2-E29 est un choix intelligent. Dans l'Industrie IT de plus en plus intense, on doit trouver une façon à s'améliorer. Vous pouvez chercher plusieurs façons à vous aider pour réussir le test.
Code d'Examen: Hp2-E29
Nom d'Examen: HP (Planning and Designing HP SMB Solutions)
Questions et réponses: 166 Q&As
Beaucoup de travailleurs espèrent obtenir quelques Certificat IT pour avoir une plus grande space de s'améliorer. Certains certificats peut vous aider à réaliser ce rêve. Le test HP Hp2-E29 est un certificat comme ça. Mais il est difficile à réussir. Il y a plusieurs façons pour se préparer, vous pouvez dépenser plein de temps et d'effort, ou vous pouvez choisir une bonne formation en Internet. Pass4Test est un bon fournisseur de l'outil formation de vous aider à atteindre votre but. Selons vos connaissances à propos de Pass4Test, vous allez faire un bon choix de votre formation.
Bien qu'il ne soit pas facile à réussir le test HP Hp2-E29, c'est très improtant à choisir un bon outil de se former. Pass4Test a bien préparé les documentatinos et les exercices pour vous aider à réussir 100% le test. Pass4Test peut non seulement d'être une assurance du succès de votre test HP Hp2-E29, mais encore à vous aider d'économiser votre temps.
Aujourd'hui, c'est une société pleine de gens talentueux, la meilleure façon de suivre et assurer la place dans votre carrière est de s'améliorer sans arrêt. Si vous n'augmentez pas dans votre carrière, vous êtes juste sous-développé parce que les autres sont meilleurs que vous. Pour éviter ce cas, vous devez vous former successivement.
Quand vous hésitez même à choisir Pass4Test, le démo gratuit dans le site Pass4Test est disponible pour vous à essayer avant d'acheter. Nos démos vous feront confiant à choisir Pass4Test. Pass4Test est votre meilleur choix à passer l'examen de Certification HP Hp2-E29, et aussi une meilleure assurance du succès du test Hp2-E29. Vous choisissez Pass4Test, vous choisissez le succès.
Hp2-E29 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/HP2-E29.html
NO.1 Which HP software application is required to manage an HP StorageWorks Enterprise Virtual Array
solution?
A. HPStorageWorks Secure Manager
B. HPStorageWorks Command View EVA
C. HP Storage Essentials SRM Software Suite
D. HP Continuous Access EVA
Answer: B
HP examen certification Hp2-E29 certification Hp2-E29
3.Which component in an HP Data Protector solution runs the core software and contains the Data
Protector database?
A. media server
B. console server
C. cell manager
D. media manager
Answer: C
HP certification Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29
4.A customer wants to use HP Systems Insight Manager (HP SIM) to secure their management
environment. Which technologies are used with HP SIM accomplish this task? (Select two.)
A. SSL
B. WMI
C. DMI
D. SNMP
E. SSH
Answer: A,B
HP Hp2-E29 examen Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29
5.When a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet modules, what are possible
bandwidth configurations for a single Flex-NIC on port 1? (Select two.)
A. 10Mb
B. 300Mb
C. 750Mb
D. 8Gb
E. 16Gb
Answer: B,D
HP certification Hp2-E29 Hp2-E29 examen Hp2-E29
6.Which feature becomes available when a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet
module?
A. support for port aggregation for each blade increases to 10 ports
B. blade NICs auto-negotiate to 10/100Mb bandwidth
C. embedded Flexible NICs for each blade increases to 10 NICs
D. bandwidth for each network card can be dynamically changed from 100Mb up to 10Gb
Answer: D
HP Hp2-E29 Hp2-E29
7.A customer wants to order several ProLiant servers as virtual machine hosts. Which HP iVirtualization
solutions are available to the customer? (Select two.)
A. Red Hat Linux Enterprise Server
B. VMware ESX 4i
C. CitrixXenServer
D. VMware Server
E. Microsoft Windows Virtual Server 2005
F. Microsoft Virtual Hyper-V
Answer: B,C
HP examen certification Hp2-E29 certification Hp2-E29 certification Hp2-E29 certification Hp2-E29
8.Which statement is true about processor cache?
A. it reduces the risk of downtime.
B. It enables floating point processing.
C. It reduces the amount of time needed for the processor to access data.
D. it reduces risk of data loss.
Answer: C
HP examen certification Hp2-E29 Hp2-E29 examen Hp2-E29 examen
9.Which RAID level is able to withstand any two simultaneous hard drive failures?
A. RAID 1
B. RAID 1+0
C. RAID 6
D. RAID 5
Answer: C
HP Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29
10.Which feature included in the firmware of D2D Backup System eliminates redundant data during
backups by saving a single copy of identical data, replacing any further instance with pointers back to the
one copy?
A. dynamic reallocation
B. data retention
C. deduplication
D. low bandwidth replication
Answer: C
certification HP certification Hp2-E29 certification Hp2-E29 Hp2-E29 certification Hp2-E29
11.Which ProLiant servers have a maximum of four processor sockets? (Select two.)
A. ML370
B. BL860c
C. DL585
D. BL680C
E. DL785
Answer: D,E
certification HP Hp2-E29 Hp2-E29 examen Hp2-E29
12.Which component from HP Insight Foundation Suite for ProLiant can be used for array configuration
and guided installation of the supported operating system?
A. SmartStart CD
B. Management DVD
C. Firmware Maintenance CD
D. Insight Software DVD
Answer: A
certification HP Hp2-E29 examen certification Hp2-E29 Hp2-E29
13.What additional functionality does HP Insight Remote Support provide to customers using HP SIM?
(Select two.)
A. remote event notification and forwarding
B. integrated warranty tracking and online remote support
C. remote configuration and repair of management agents
D. integration with HP Insight License Manager
E. remoteiLO 2 graphical console access
Answer: A,B
HP Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29
14.Your customer is consolidating his environment on four ProLiant servers running VMware ESX 4.0.
Which HP insight Control functionality can help him to convert physical machines to a virtual machine
form on ESX 4.0 servers?
A. performance management
B. server deployment
C. server migration
D. virtual machine management
Answer: C
HP examen certification Hp2-E29 certification Hp2-E29 certification Hp2-E29 Hp2-E29
15.Which Insight Control component identifies and prevents potentially critical problems on ProLiant
servers by providing real-time hardware event monitoring and secure event submission to HP Support?
A. HP Software Event Subscription
B. HP Insight Performance Manager module
C. Version Control Repository and Version Control Agent
D. HP Insight Remote Support
Answer: D
HP examen Hp2-E29 examen Hp2-E29 examen Hp2-E29 Hp2-E29 examen
16.What does Dynamic Processor Resilience enhance?
A. data security
B. server availability
C. fast clustering failover
D. floating point performance
Answer: B
HP Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29
17.Which tape technology allows hardware-based encryption?
A. HP SuperDLTtape II 600GB
B. DLTVS160
C. SDLT600
D. LTO-4
Answer: D
certification HP Hp2-E29 examen Hp2-E29 Hp2-E29
18.Which HP disk-based storage solution provides both unattended backups and rapid restore of data for
LAN-based servers, and can also emulate popular tape libraries tape drives?
A. HP Virtual Library System (VLS)
B. HP Enterprise Virtual Array (EVA)
C. HP Modular Smart Array (MSA) 2000 G2
D. Removable Disk Backup System (RDX)
Answer: A
certification HP certification Hp2-E29 Hp2-E29
19.What enables resiliency in an HP Converged Infastructure? (Select two.)
A. power, cooling, and interconnect capabilities of the HPBiadeSystem c3000 enclosure
B. visualization products like VMware or Microsoft Hyper-V solutions
C. HPStorageWorks data protection solutions
D. modular building blocks providing maximum flexibility for scalability and customization
E. HP Insight Software components with appropriate services
Answer: D,E
HP Hp2-E29 Hp2-E29 Hp2-E29 certification Hp2-E29
20.Which HP software component can be used to install multiple ProLiant servers quickly and predictably
in an unattended fashion using scripts and systems images?
A. HP Remote Deployment Utility
B. HPIgnite-UX
C. HP Server Migration Software forProLiant servers
D. HP Insight Rapid Deployment software
Answer: D
HP Hp2-E29 certification Hp2-E29 certification Hp2-E29 Hp2-E29 examen
Il y a nombreux façons à vous aider à réussir le test HP Hp2-E29. Le bon choix est l'assurance du succès. Pass4Test peut vous offrir le bon outil de formation, lequel est une documentation de qualité. La Q&A de test HP Hp2-E29 est recherchée par les experts selon le résumé du test réel. Donc l'outil de formation est de qualité et aussi autorisé, votre succès du test HP Hp2-E29 peut bien assuré. Nous allons mettre le jour successivement juste pour répondre les demandes de tous candidats.
没有评论:
发表评论